Lakatosmunkák és zárnyitás - a fő profilunk!

Zárnyitás Budapesten és környékén
Zárnyitás és ajtónyitás – a fő profilunk

Elhagyott kulcsok esetén az esetek 99%-ában roncsolás mentesen, a zár és a zárbetét sérülése nélkül oldjuk meg ezt a feladatot. Szinte minden olyan eset ide tartozik, ahol a zárba illő kulcs rendeltetésszerűen működtetni képes a zárszerkezetet, ám a kulcs éppen nem áll rendelkezésre. Tönkrement zár ill. zárbetét esetén általában csak az elromlott alkatrészeket szükséges cserélni, ami az ügyfélnek nem jelent plusz anyagi ráfordítást.

Zárcsere és zárjavítás

Bizonyára Önnel is megesett már, hogy új albérletbe vagy új lakásba költözött, de nem szeretné, hogy az előző lakó visszajárhasson. Ilyenkor egy zárcsere ugyan nem nehéz feladat,ám kérésére kollégánk elvégzi azt.

Sürgős lakatos munka

Leszakadt, elakadt a kapu, kizárta magát a lakásból, elveszítette a lakáskulcsát? Sürgősen lakatos mesterre van szüksége a hajnali órákban? Ne keresgéljen tovább!

Autókulcsok másolása, készítése

Kérésére másolatot készítünk kulcsairól, vagy elkészítjük kérésére, akkor is, ha elhagyta volna az utolsó darabot is. Indításgátlók programozását, kulcsok törlését, tanítását is készséggel elvégezzük.

Gépjárművek nyitása

Amennyiben bent felejtette kulcsát az utastérben, csomagtartóban, esetleg elhagyta – NE AZ ABLAKOT TÖRJE BE, HÍVJON MINKET BIZALOMMAL!!! Vállaljuk autója sérülésmentes nyitását, zárbetétjeinek, gyújtáskapcsolójának egységesítését, új zárszerkezet beszerelését, zárbetétjeinek átprogramozását.

Páncélszekrény és széfnyitás

Vállaljuk páncélszekrények, lemezszekrények, pénzkazetták roncsolás mentes nyitását, zárcseréjét.

Ha elveszett az összes kulcsa az aZáras azt is megoldja!

Ne essen kétségbe, HÍVJON MINKET !!!
Non/Stop Telefonszám: +3670-281-2061

Cégünk a legproblémásabb esetekben is vállalja kulcsainak pótlását rövid határidővel,profi színvonalon.

 

Budapest és környékén NON-STOP ügyintézés

Copyright © 2023