Szolgáltatásaink

Hívjon minket NON-STOP!
+36 70 281 2061

Lakatos munkák  az aZáras gyorsszolgálatnál

Sürgős lakatos munka? Leszakadt, elakadt a kapu, kizárta magát a lakásból, elveszítette a lakáskulcsát? Sürgősen lakatos mesterre van szüksége a hajnali órákban?
Ne keresgéljen tovább! Non-stop lakatos szolgálat Budapesten és környékén az 
aZárasnál! Lakatos kollégáink a bajba jutott ügyfelek segítségére sietnek a nap 24 órájában.
Az 
aZáras gyorsszolgálat lakatos munkatársai jól képzett és megbízható szakemberek. Gyors és precíz munkájukkal a hét minden napján elérhetőek. Non-stop lakatos gyorsszolgálatunk az év minden napján (vasárnap és ünnep napon is) 0-24 órában várja és fogadja az Önök hívásait.

 

Azonnali lakatos segítség az ország legtapasztaltabb zárlakatosaitól az aZáras gyors szervizben. Rövididőn belüli kiszállás, gyors és hatékony lakatos segítség legyen szó egyszerű zárjavításról, vagy komolyabb lakatos munkáról. Lakatos mestereink sürgős esetben azonnal a helyszínre sietnek és elvégzik a munkát!

 

Lakatos kollégáink munkájára teljes körű garanciát vállalunk. Az aZáras lakatosainak nem okoz gondot a zárjavítás, zárcsere, ajtónyitás, de a komolyabb lakatos munkákkal is könnyedén megbirkóznak. Lakatos gyors szervizünk munkájára az ügyfél elégedettség és a magas színvonalú munkavégzés a jellemző.

Biztonsági rács
Betörésvédelem az aZáras Gyorsszolgálat NON-STOP lakatosműhelyének profi munkatársaival gyorsan, olcsón, garanciával!
 

Az ajtórács/biztonsági rács beszerelése non-stop lakatos műhelyünk szakértő munkatársainak, precíz és megbízható munkájagaranciával! 

A telepítés a falazathoz rögzítve minimum 10 ponton és legalább 15 cm mélyen történik.Hívja aZáras Gyorsszervizünk NON-STOP lakatos műhelyét bizalommal az év bármely napján, 0-24 óráig

Az ajtórács/biztonsági rács az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy ingatlanát biztonságban tudja.

Ajtórácsaink biztonsági jellemzői:

kiemelés ellen, be- és kifeszítés ellen védelmet nyújtanak

fúrás és törés biztossá válnak a nyílászárók zárszerkezetei

Az aZárasnál az alábbi kivitelezésük lehetséges:
Zárnyitás Budapesten és környékén
Zárnyitás és ajtónyitás

Elhagyott kulcsok esetén az esetek 99%-ában roncsolás mentesen, a zár és a zárbetét sérülése nélkül oldjuk meg ezt a feladatot. Szinte minden olyan eset ide tartozik, ahol a zárba illő kulcs rendeltetésszerűen működtetni képes a zárszerkezetet, ám a kulcs éppen nem áll rendelkezésre. Tönkrement zár ill. zárbetét esetén általában csak az elromlott alkatrészeket szükséges cserélni, ami az ügyfélnek nem jelent plusz anyagi ráfordítást.

Zárcsere és zárjavítás

Bizonyára Önnel is megesett már, hogy új albérletbe vagy új lakásba költözött, de nem szeretné, hogy az előző lakó visszajárhasson. Ilyenkor egy zárcsere ugyan nem nehéz feladat,ám kérésére kollégánk elvégzi azt.

Sürgős lakatos munka

Leszakadt, elakadt a kapu, kizárta magát a lakásból, elveszítette a lakáskulcsát? Sürgősen lakatos mesterre van szüksége a hajnali órákban? Ne keresgéljen tovább!

Autókulcsok másolása, készítése

Kérésére másolatot készítünk kulcsairól, vagy elkészítjük kérésére, akkor is, ha elhagyta volna az utolsó darabot is. Indításgátlók programozását, kulcsok törlését, tanítását is készséggel elvégezzük.

Gépjárművek nyitása

Amennyiben bent felejtette kulcsát az utastérben, csomagtartóban, esetleg elhagyta – NE AZ ABLAKOT TÖRJE BE, HÍVJON MINKET BIZALOMMAL!!! Vállaljuk autója sérülésmentes nyitását, zárbetétjeinek, gyújtáskapcsolójának egységesítését, új zárszerkezet beszerelését, zárbetétjeinek átprogramozását.

Cégünk a legproblémásabb esetekben is vállalja kulcsainak pótlását rövid határidővel,profi színvonalon.

Hevederzár szerelés

Sajnos betörések több mint 85%-a a bejárati ajtókon keresztül történik. Ezért kell nagyon odafigyelnünk, hogy milyen zárakkal védjük lakásunkat, amíg mi távol vagyunk. 

 

A hevederzár erre az egyik legideálisabb betörésvédelmi módszer. Hevederzár szerelése az aZárasnál garanciával, több típusban, zár szervizünkben a nap 24 órájában! A hevederzár gyakorlatilag a legerősebb, legtartósabb ajtóra szerelhető zárszerkezet.

 

A cégünk megbízható, pontos munkát végző szakemberei által felszerelt hevederzár garantáltan védelmet nyújt az ajtó felfeszítése, benyomása ellen. A többéves hevederzár szerelés terén szerzett tapasztalatunk a biztosíték arra, hogy Ön az értékeit, szeretteit biztonságban tudhatja.

 

Mi ezért vagyunk! Keressen bennünket bármikor! Éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is!
 

Az aZáras gyors szerviz profi szakemberekkel megoldja a felmerülő problémákat!

A hevederzár lényege ugyanis, hogy az ajtó belső felén, a középvonalon vízszintesen vagy akár függőlegesen történik a rögzítése.

 A hevederzár nyelve pedig vagy a falba, vagy az ajtó tokjára rögzített kengyelbe csúszik bele. Így garantáltan védett az ajtó a berúgás és a befeszítés ellen. Technikailag az ék elhelyezésnek elvén működik egy hevederzár. Az ajtó belső oldalára felszerelt hevederzár gyakorlatilag teljes védelmet nyújt a betörők ellen, mivel sem felfeszíteni, sem megfúrni nem lehet.

Egy jó minőségű hevederzár még egy több ponton záródó biztonsági ajtónál is nagyobb biztonságot adhat, és még az ára is kedvezőbb általában!

Hevederzár létezik egy- és kétszárnyas változatban egyaránt. A vízszintes zárak méretei 800 mm és 1000 mm között mozognak, függőlegesen 2100 mm és 2400 mm hosszúság között kaphatóak, míg a kétszárnyú ajtókhoz készített változatok 510 mm és 630 mm közötti méretekben találhatóak meg az aZáras gyors szerviznél.

Fontos tudni, hogy a Magyar Biztosítók Országos Szövetsége (MABISZ) a hevederzárakat minősíti.
 

Ezért amikor hevederzárat választ, csak olyat érdemes megvásárolni, mely ilyen minősítéssel rendelkezik! MABISZ tanúsítvánnyal rendelkező hevederzáraink mindegyike fúrás- és törésvédelemmel ellátott, fogazott vagy fúrt kulccsal nyitható. 

Választhat hagyományos, vagy kereszt hevederzárat különböző zárbetétekkel.

 

Budapest és környékén NON-STOP ügyintézés

Copyright © 2023