Lakatosmunkák és zárnyitás - a fő profilunk!

Hevederzár szerelés

Sajnos betörések több mint 85%-a a bejárati ajtókon keresztül történik. Ezért kell nagyon odafigyelnünk, hogy milyen zárakkal védjük lakásunkat, amíg mi távol vagyunk. 

 

A hevederzár erre az egyik legideálisabb betörésvédelmi módszer. Hevederzár szerelése az aZárasnál garanciával, több típusban, zár szervizünkben a nap 24 órájában! A hevederzár gyakorlatilag a legerősebb, legtartósabb ajtóra szerelhető zárszerkezet.

 

A cégünk megbízható, pontos munkát végző szakemberei által felszerelt hevederzár garantáltan védelmet nyújt az ajtó felfeszítése, benyomása ellen. A többéves hevederzár szerelés terén szerzett tapasztalatunk a biztosíték arra, hogy Ön az értékeit, szeretteit biztonságban tudhatja.

 

Mi ezért vagyunk! Keressen bennünket bármikor! Éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is!

 

Az aZáras gyors szerviz profi szakemberekkel megoldja a felmerülő problémákat!

A hevederzár lényege ugyanis, hogy az ajtó belső felén, a középvonalon vízszintesen vagy akár függőlegesen történik a rögzítése.

 

 A hevederzár nyelve pedig vagy a falba, vagy az ajtó tokjára rögzített kengyelbe csúszik bele. Így garantáltan védett az ajtó a berúgás és a befeszítés ellen. Technikailag az ék elhelyezésnek elvén működik egy hevederzár. Az ajtó belső oldalára felszerelt hevederzár gyakorlatilag teljes védelmet nyújt a betörők ellen, mivel sem felfeszíteni, sem megfúrni nem lehet.

 

Egy jó minőségű hevederzár még egy több ponton záródó biztonsági ajtónál is nagyobb biztonságot adhat, és még az ára is kedvezőbb általában!

 

Hevederzár létezik egy- és kétszárnyas változatban egyaránt. A vízszintes zárak méretei 800 mm és 1000 mm között mozognak, függőlegesen 2100 mm és 2400 mm hosszúság között kaphatóak, míg a kétszárnyú ajtókhoz készített változatok 510 mm és 630 mm közötti méretekben találhatóak meg az aZáras gyors szerviznél.

Fontos tudni, hogy a Magyar Biztosítók Országos Szövetsége (MABISZ) a hevederzárakat minősíti.

 

Ezért amikor hevederzárat választ, csak olyat érdemes megvásárolni, mely ilyen minősítéssel rendelkezik! MABISZ tanúsítvánnyal rendelkező hevederzáraink mindegyike fúrás- és törésvédelemmel ellátott, fogazott vagy fúrt kulccsal nyitható. 

 

Választhat hagyományos, vagy kereszt hevederzárat különböző zárbetétekkel.


Budapest és környékén NON-STOP ügyintézés

+36 70 281 2026
Copyright © 2023