Non/Stop hívhat minket

+36 70 3144489

infoazaras.hu

Cégünk több éves tapasztalattal a háta mögött áll rendelkezésére ha önnek bármilyen zár nyitására van szüksége! Legyen sima zárnyitás vagy páncélszekrény vagy akár hevederzás hívjon minket NON-STOP! Kollégáink akár éjjel -nappal állnak rendelkezésére ha gondja akad a zárnyitással.

Gondja támadt?

Ajtórácsra vagy ablakrács készítésre van szüksége?  Netán fémszerkezet készítés,előétető készítés, kapu javítás, kapu átalakításis gondot okoz önnek?  Kollégáinkhoz fordulhat bizalommal betörésvédelem, betörés elleni védelem szaktanácsadással a kivitelezésig,Azonnal állunk rendelkezésére minőségben és tapasztalat éjjel-nappal az év bármel szakában akár ünnepek alatt is!  Azonnali kiszállással legyen az zárnyitás kulcs nélkül,zárszerelés, hevederzárszerelés vagy  biztonsági zár,széfnyitás,széfnyitás Budapest egész területén NON-STOP!

Zárnyitás és ajtónyitás - a fő profilunk!

      Elhagyott kulcsok esetén az esetek 99%-ában  roncsolás mentesen, a zár és a zárbetét sérülése nélkül oldjuk meg ezt a feladatot.  Szinte minden olyan eset ide tartozik, ahol a zárba illő kulcs rendeltetésszerűen működtetni képes a zárszerkezetet,  ám a kulcs éppen nem áll rendelkezésre.  Tönkrement zár ill. zárbetét esetén általában csak az elromlott alkatrészeket szükséges cserélni, ami az ügyfélnek nem jelent plusz anyagi ráfordítást.
 

     Páncélszekrény és széfnyitás non-stop gyorsszervizünk szakembereivel!

Talán lehetetlennek tűnik, de mégis lehetséges. Az aZáras jól képzett és megbízható szakemberei számára nincs lehetetlen. Jó tudni, hogy a páncélszekrények /széfek 90%-a kinyitható roncsolódás mentesen. A széfnyitás és egyéb érték megőrzők kinyitása számunkra a legnagyobb kihívás, hiszen ez a bizalmat és komoly diszkréciót követelő munka a szakmánk csúcsa!
 

       Hevederzár szerelés – NON STOP – az aZárasnál!

Sajnos betörések több mint 85%-a a bejárati ajtókon keresztül történik.  Ezért kell nagyon odafigyelnünk, hogy milyen zárakkal védjük lakásunkat, amíg mi távol vagyunk. A hevederzár erre az egyik legideálisabb betörésvédelmi módszer. Hevederzár szerelése az aZárasnál garanciával, több típusban, zár    szervizünkben a nap 24 órájában!

     
Biztonsági rácsok ajtóra és ablakra

Az ajtórács/biztonsági rács beszerelése non-stop lakatos műhelyünk szakértő munkatársainak, precíz és megbízható munkájagaranciával ! A telepítés a falazathoz rögzítve minimum 10 ponton és legalább 15 cm mélyen történik.Hívja aZáras Gyorsszervizünk NON-STOP lakatos műhelyét bizalommal az év bármely napján, 0-24 óráig! Az ajtórács/biztonsági rács az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy ingatlanát biztonságban tudja.
 

   Galériák, magasított ágyak építése az aZáras asztalos mestereinél garanciával !

Nagy  belmagasságú lakásokban – vagy alacsony lakók esetén – gondolkodjunk el egy lehetőségen, a galéria beépítésén. Mi foglalja a legnagyobb helyet egy szobában? Az ágy és a szekrény. Alvó galéria vagy galériaágy alkalmazásával az élettér megnő, a szoba egyedivé válik, Ön pedig egy elkülönített hálórészt kap. Kisebb belmagasságú gyermekszobáknál is helytakarékos megoldás lehet egy magasított ágy és alatta az íróasztal/játszókuckó.

 

    aZáras  asztalosműhelye az év minden napján éjjel-nappal hívható Budapesten!

Ablakok, ajtók javítása, felújítása és után gyártása valamint  betörés utáni helyreállítás azonnal NON-STOP .Az asztalosok azok a személyek, akik fából mindenféle szép és hasznos bútort készítenek. Azonban, mint minden mesteremberből, belőlük is nagyon sok van.
 

    Lakatos munkák az aZáras gyorsszolgálatnál!

Sürgős lakatos munka? Megrongálódott a zár, kizárta magát a lakásból, elveszítette a lakáskulcsát? Sürgősen lakatos mesterre van szüksége a hajnali órákban? Ne keresgéljen tovább! Non-stop lakatos szolgálat Budapesten az aZárasnál ! Lakatos kollégáink a bajba jutott ügyfelek segítségére sietnek a nap 24 órájában. Lakatos ügyfélszolgálatunk éjjel-nappal hívható. Az aZáras gyorsszolgálat lakatos munkatársai jól képzett és megbízható szakemberek.