Non/Stop hívhat minket

+36 70 3144489

infoazaras.hu

Galériák

LAKATOS MUNKÁK az aZáras GYORSSZOLGÁLATNÁL

Sürgős lakatos munka? Megrongálódott a zár, kizárta magát a lakásból, elveszítette a lakáskulcsát? Sürgősen lakatos mesterre van szüksége a hajnali órákban? Ne keresgéljen tovább! Non-stop lakatos szolgálat Budapesten az aZárasnál ! Lakatos kollégáink a bajba jutott ügyfelek segítségére sietnek a nap 24 órájában. Lakatos ügyfélszolgálatunk éjjel-nappal hívható. Az aZáras gyorsszolgálat lakatos munkatársai jól képzett és megbízható szakemberek.Gyors és precíz munkájukkal a hét minden napján elérhetőek. Non-stop lakatos gyorsszolgálatunk az év minden napján (vasárnap és ünnep napon is) 0-24 órában várja és fogadja az Önök hívásait.
 

Azonnali lakatos segítség az ország legtapasztaltabb zárlakatosaitól az aZáras gyors szervizben. Rövididőn belüli kiszállás, gyors és hatékony lakatos segítség legyen szó egyszerű zárjavításról, vagy komolyabb lakatos munkáról. Lakatos mestereink sürgős esetben azonnal a helyszínre sietnek és elvégzik a  munkát!
 

LAKATOS MUNKA GARANCIÁVAL !

Lakatos kollégáink munkájára teljes körű garanciát vállalunk. Az aZáras lakatosainak nem okoz gondot a zárjavítás, zárcsere, ajtónyitás, de a komolyabb lakatos munkákkal is könnyedén megbirkóznak. Lakatos gyors szervizünk munkájára az ügyfél elégedettség és a magas színvonalú munkavégzés a jellemző.

 

az aZáras LAKATOS SZOLGÁLTATÁSAI:


- zárlakatos munkák (bármilyen ajtózár, autózárak, széf és páncélszekrény zár)
- fémszerkezet készítés
- galéria építés
- kapu javítás, kapu átalakítás
- előtető készítése
- ajtórács, ablakrács készítés
-  panellakásoknál biztonsági ajtórács készítés

 

 

HÍVJA AZ aZáras GYORSSZOLGÁLAT LAKATOS   SZAKEMBEREIT BIZALOMMAL !

 

 

Tel:+36703144489